Voor al uw exclusieve banken

Over ons

Bankstelmarkt beschikt over een showroom van +1500m2. Onze banken zijn direct uit voorraad leverbaar, en worden gratis bij u thuis bezorgd in heel Nederland. Ook voor het inruilen van uw luxe leren banken bent u bij ons aan het juiste adres. De meeste banken zijn niet te onderscheiden van nieuwe, dit komt door de robuuste kwaliteit van de bankstellen.

 

Onze collectie

Onze uitgebreide collectie bestaat onder andere uit de volgende merken: Springvale (Albany, Baltimore, Blenheim, Burnley, Canterbury, Nottingham, Pendle, Rossendale, Salisbury, Glenwood, Suzanne, Sarah, Scrolled, Victorian, Westminster, Woburn, Oxford, Colchester, Charlotte), Winchester, Dellbrook, The Chesterfield Brand.

Wat wij doen

Bankstelmarkt is al meer dan 10 jaar  gespecialiseerd op het gebied van exclusieve banken. Bankstelmarkt  levert exclusieve  tweedehands banken tegen een schappelijke prijs. Wij bieden onze klanten advies op maat. Bankstelmarkt beschikt ook over een senioren collectie bestaande uit stoelen en banken.  

 


Dit is waar wij om geven


Bij Bankstelmarkt vinden wij duurzaamheid heel belangrijk daarom bieden wij tweedehands meubels een tweede leven. Exclusieve en klassieke leren banken die met zorg zijn behandelt geven wij een tweede thuis. Wij werken met alleen echte en exclusieve leren banken die zo goed als nieuw zijn. Bij Bankstelmarkt staat de klant centraal. De meubels worden met zorg bij u thuis afgeleverd en alle klanten krijgen passend advies van onze verkopers.